About Us

Sabine Uitslag
Sabine UitslagZangeres
De nieuwste aanwinst van The Marshalls. Ooit maakte ze furore als rockdiva van het CDA, waarna ze later bekend werd vanwege haar deelname aan tv-programma’s als The Voice of Holland en Dancing on Ice. Sinds 2020 rockt ze er op los bij The Marshalls.
Gerard te Rietmole
Gerard te RietmoleZanger
In zijn geboortedorp, het altijd onrustige Rietmolen, een levende legende. Het dorp is zelfs naar hem vernoemd – of was het andersom? Hoe dan ook, bij The Marshalls vormt hij het gezicht en met zijn rauwe stem (hij praat net zoals hij zingt) vooral het geluid van de band. Wordt ook wel Boer Scott genoemd, de agrarische variant op de helaas veel te vroeg overleden zanger van AC/DC. Want Gait’s stem lijkt wel griezelig veel op die legendarische man van Down Under.
Robert Bouwhuis
Robert BouwhuisGitarist
Hij is gepokt en gemazeld in de wereld van de rock. Robert Bouwhuis speelt zo ongeveer gitaar vanaf het moment dat hij als kleine peuter zijn eerste voetstapjes zette.

En dat is terug te horen. Of het nu gaat om razendsnelle solo’s of melodieuze tonen à la zijn grote voorbeeld David Gilmour, Robert weet de muziekliefhebbers ermee te boeien.

Voordat Robert de gelederen van The Marshalls kwam versterken, had Robert al een indrukwekkend muzikaal cv opgebouwd bij bands als The Prodigal Sons.

Ronald Roerink
Ronald RoerinkDrummer
Het is hem niet aan te zien, maar hij loopt al heel wat jaartjes mee in het rockcircuit. Ronald Roerink, uiteraard uit de altijd onrustige Achterhoek. Ronald was in het verleden de stuwende motor achter bands als Mr. Hyde. Vandaag de dag is hij behalve van De Hakviolen ook de onvervalste beukende groovemachine van The Marshalls.
Harm Dinkla
Harm DinklaGitarist
Is met zijn heavy sound verantwoordelijk voor de rocksounds van The Marshalls. Speelt even makkelijk een relaxte slowblues – relaxen heeft hij tot levensstijl verheven – als de vingervlugge solo’s van Eddie van Halen. Tja, wat valt er eigenlijk nog over Harm te zeggen? Luister en huiver!
Jan Colijn
Jan ColijnBassist
Speelde altijd gitaar. Van top 40 bands tot zelfs dansorkesten. Maar sinds The Marshalls beproeft hij zijn geluk op de bas. Twee snaren minder. Dat maakt het leven een heel stuk eenvoudiger, vindt hijzelf ,,Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er slechts twee gebruik. Maar dan wel tegelijk!”

About Us

Ze draaien twintig jaar mee in het circuit. Van de kleinste kroeg tot illustere zalen als 013 in Tilburg, voorprogramma’s van bands als Normaal en festivals als de Zwarte Cross.

In 2020 kreeg de band versterking in de persoon van Sabine Uitslag, die furore maakte als rockdiva van het CDA, maar ook bekend werd vanwege haar deelname aan tv-programma’s als The Voice of Holland en Dancing on Ice.

Wat inhoudt dat ook het repertoire van The Marshalls op de schop werd genomen. Zanger Gerard te Rietmole neemt nog altijd rockklassiekers van Metallica, Van Halen, Deep Purple en AC/DC voor zijn rekening, terwijl Sabine erop los rockt met werk van Sas Jordan, Mothers Finest en Queen of the Stone Age.

Met een repertoire van rockclassics, gespeeld met energie en passie.

The Marshalls